Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016


Κεραυνός  εν  (αν)Αι(ρυ)θρία     

του  Θύμιου  Γεωργόπουλου  


«ΙΕΚ  Διαπλοκή»  (οι εγγραφές  συνεχίζονται)


Μπορεί τόσο οι διδάσκοντες στο «ΙΕΚ Διαπλοκή» όσο και οι συντάκτες του “Skotadismos.gr” να είναι πλήρους απασχόλησης, αλλά το έργο τους  είναι Ε.Π.Ε. (Περιορισμένης Ευθύνης) και  τα αφεντικά τους Α.Ε. (Ανεύθυνοι Εντελώς).
Ως συνήθως, για ακόμα μια φορά οι μαθητές τους απέτυχαν παταγωδώς στις εξετάσεις του βασικού μαθήματος  κορμού «Συμφωνία Αλήθειας» (ονομάστηκε έτσι κατ’ ευφημισμό όπως το «Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας») ή αποκαλούμενη και «Ποιμενική Συμφωνία», καθώς απευθύνεται σε πρόβατα  στοχεύοντας στη «σιωπή» τους, και που ουδεμία ομοιότητα έχει με την περίφημη  («Ποιμενική»)  6η  Συμφωνία του Μπετόβεν.

Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς. Σάμπως υπάρχει τελειωμός με δαύτους;  
Θέλει πολλά κουράγια για να τους αντέξεις.
Πώς το είχε πει ο Hunter Thompson; Α ναι: «Είναι κάτι μέρες που δεν βγαίνουν χωρίς χάπια».

Ο υπόδικος για βαριά κακουργήματα Κοντομηνάς εισβάλλει στο στούντιο του σταθμού του (μαζί με τον «απαράμιλλο» Βερύκιο) και αφήνοντας το φαγητό της «αιφνιδιασμένης» Ελένης να καίγεται, αποκαλύπτει (χωρίς να ονοματίσει) τον απεσταλμένο άνθρωπο του υπουργού (εννοούσε τον έκπτωτο  -από τον υπουργό-  Καλογρίτσα) που «χωρίς δεκάρα» ήρθε να αλώσει τον Alpha.
Ακολούθως ο «γίγαντας» Βερύκιος δηλώνει: «Ο Κοντομηνάς είναι ένας διεθνής παίκτης.
Ήρθε να κλείσει το σταθμό ένα παλικαράκι από το πουθενά, που δεν ξέρουμε αν έχει κολλήσει ένα ένσημο, σε αντίθεση με εσένα Ελένη και την Σταματίνα και εμένα που έχουμε δημιουργήσει υπεραξίες με την δουλειά μας».
Κατί τέτοιες στιγμές, ειλικρινά, μου λείπει ο Πρετεντέρης

Η Ν.Δ. σε χρόνο dt εκδίδει την ακόλουθη, «επική», ανακοίνωση: «Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες του Υπουργού καναλάρχη κ. Παππά».
Και κάπως έτσι το φαγητό της Ελένης έγινε κάρβουνο.

Ο κ. Παύλος Κοτσώνης είναι ο δικηγόρος της «Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας» (που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες) και σύντροφος της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Ποια είναι η κυρία; Μα το ένα μέλος (από τα δύο) που παραιτήθηκαν από την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου (από το Σωματείο παραιτήθηκε, όχι από το ΣτΕ).
Βλέπετε κάποιο ασυμβίβαστο ή κανένα ηθικό κώλυμα;

Με διαγραφή από την Ν.Δ. απειλείται ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κων/νος Μίχαλος γιατί δέχτηκε να συμμετάσχει στην επιτροπή για την Συνταγματική αναθεώρηση που όρισε το Μαξίμου.
Από «κύκλους της Πειραιώς» διέρρευσε  έμμεση απειλή διαγραφής  και για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για τις δηλώσεις του περί «Εθνικής συνεννόησης» στα μεγάλα ζητήματα του τόπου.
Απλά (Μητσοτακικά) μαθήματα συμμετοχικής Δημοκρατίας.

Μετά τις κατηγορίες της Ν.Δ. ότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ αποδέχτηκε την ύπαρξη «Τσάμικου ζητήματος» αποκαλύφθηκε ότι η απάντηση του Γιοχάνες Χαν στήθηκε από την επικεφαλής της ΕΕ στα Τίρανα Ρομάνα Βλαχούτιν και τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα. Επισημαίνουμε ότι ο Σέρβος σύζυγος της Βλαχούτιν συστηματικά παίρνει δημόσια έργα στην Αλβανία.
Η «διαπλοκή» βρήκε γόνιμο έδαφος στην ερώτηση της Μαρίας Σπυράκη, που ενώ πήρε την απάντηση  από τις 7 Σεπτεμβρίου, δεν ενημέρωσε (μέχρι σήμερα) το ΥΠΕΞ, αποδεχόμενη πλήρως, ως αληθινά, τα ανθελληνικά ψεύδη του Γιοχάνες Χαν.
Ως γνωστόν η Σπυράκη και το μαξιλάρι της ξέρουν και κρατάνε μυστικά.


Μ’ αυτά και μ’ αυτά  όσοι συνεχίζουν να βλέπουν παντού διαπλοκή  έλαβαν αποστομωτική απάντηση από τον υιό Ψυχάρη, που είπε στην επιτροπή της Βουλής:
«Οι οφειλές είναι εσωτερικά θέματα δικά μας,  δεν σας αφορούν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου