Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017



Κεραυνός  εν  (αν)Αι(ρυ)θρία     
 του  Θύμιου  Γεωργόπουλου  

Ο φίλος του ο Λευτεράκης




Ο Αμερικανός πρόεδρος Φραγκλίνος Ρούσβελτ μιλώντας για τον Κουβανό δικτάτορα Μπατίστα, έλεγε με περίσσεια ειλικρίνεια: “Είναι κάθαρμα, αλλά είναι δικό μας κάθαρμα.

Αντίθετα ο αντιπρόεδρος της ΝουΔου -και διαπρύσιος θαυμαστής του Παττακού-  Αδ(ων)ιανόητος, όταν καλείται να λάβει θέση για στελέχη της παράταξης του που ερευνώνται, εγκαλούνται, κατηγορούνται ή ακόμα–ακόμα έχουν καταδικαστεί για αξιόποινες πράξεις, ξεκινάει ομιλών για το επιστητό,  στρίβει στο ανεπαίσθητο και το καταλήγει, ο στρεψόδικος (με τους λαρυγγισμούς της  καραμούζας του),  στην ίδια πολυπαιγμένη κασέτα:  Ο ΣΥΡΙΖΑ λασπολογεί και ψεύδεται. Είναι όλα ψέματα. Συκοφαντίες σας λέω. Ντροπή! Αίσχος! Βόρβορος! Καταισχύνη!

Καμία κουβέντα επιφύλαξης. Κανένας λόγος προστασίας του κόμματος του ή έστω αυτοπροστασίας. Καμία πρόταση αναμονής, τουτέστιν: “Ας μην βιαζόμαστε, ας περιμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη” ή κάτι ανάλογο βρε αδελφέ!
Ομιλεί για ψέματα  των άλλων, ψευδόμενος συνεχώς και ασυστόλως ο ίδιος και στηλιτεύει τους δήθεν λασπολόγους, λασπολογώντας ακαταπαύστως και δημόσια με την συχνότητα που πέρδεται ιδιωτικά.

Το τελευταίο επίτευγμα του Αδ(ων)ιανόητου (παγκόσμιο ρεκόρ στο «άλμα εις  βούρκον άνευ φοράς») είναι η θέση του για τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝουΔου Λευτέρη Αυγενάκη, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον «αμερόληπτο» Αυτιά στον «αντικειμενικό» ΣΚΑΪ.

Ε  λοιπόν ο «καραμούζας» το διέπραξε κι αυτό. Περιχαρής και στρέφοντας το κινητό του στις κάμερες, έδειξε τον Παναγιώτη Μπαμπάτση (καταδικασμένο για υπόθεση εκβιασμού και ερευνώμενο για εμπόριο χρυσού, μαύρο χρήμα και άλλα αδικήματα) συνομιλητή του Αυγενάκη (τον κατέγραψε ο κοριός της ΚΥΠ), σε φωτογραφίες με τους υπουργούς Κατρούγκαλο και Κουντουρά. Αναφώνησε μάλιστα με σαρκασμό: “Πώς ο Βαξεβάνης δεν τις βρήκε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες;”. 
Μόνο που οι fake φωτογραφίες του Παναγιώτη Μπαμπάτση ήταν οι  real φωτογραφίες του Αντώνη Πιτταρά, φίλου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και  διευθύνοντος  συμβούλου του Greek Economic Forum.

Βεβαίως πριν από το κορυφαίο φωτογραφικό «επιχείρημα» (υψηλού Γκαιμπελικού status) είχε προλάβει να μας εξηγήσει γιατί ο φίλος του ο Λευτεράκης  δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα”.  Διότι εξήγησε “μας λέγανε μειούται η ψαλίδα, αλλά βγήκαν οι δημοσκοπήσεις και δεν συμβαίνει αυτό (δεν μειούται) ”. 
Σχολιάζοντας την επίσκεψη Τσίπρα στην Αμερική πρόσθεσε: “Γενικά όλα τους πάνε στραβά και άρχισαν τη λάσπη”. 
Ακριβώς μετά μας  έδειξε τις «λασπωμένες» φωτογραφίες. 

Εκτέλεση προμελετημένου εγκλήματος,  που είχε προαναγγείλει από νωρίς το ίδιο πρωί μέσω twitter:
Καλημέρα, μην χάσετε την σημερινή μου παρουσία στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά σε λίγο….και ξυπνήστε και τον @KostasVaxevanis να την δει”.

Αμέσως δε μετά την εκπομπή (στις 10:20 π.μ.), ο Αδ(ων)ιανόητος θαυμαστής του Παττακού έκανε διορθωτική ανάρτηση, πάντα μέσω twitter:
Για να είμαστε δίκαιοι δεν ήταν ο Μπαμπάτσης, αλλά ο Πιτταράς.
Τόσο απλά!
Και η “άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα” που δέχεται ο φίλος του ο Λευτεράκης;
Μούγκα στην στρούγκα, έτσι;

Είναι ο ίδιος        Λευτεράκης που κατηγόρησε την μητέρα της Βαλαβάνη ότι έβγαλε από την τράπεζα, λίγο πριν τα capital controls, 200.000 € και αποδείχτηκε ψέμα.

Είναι ο ίδιος        Λευτεράκης που κατηγόρησε τους υπουργούς Παππά και Σπρίτζη ότι από κοινού διατηρούσαν, προεκλογικά, «γραφείο ρουσφετιών» και αποδείχτηκε ψέμα.

Είναι ο ίδιος        Λευτεράκης που κατηγόρησε τον Φλαμπουράρη ότι μεταβίβασε τις μετοχές του από την τεχνική εταιρεία που συμμετείχε, αφού έγινε υπουργός και αποδείχτηκε ψέμα.

Μια Αγγλική παροιμία λέει:
Το ψέμα θα γυρίσει όλη την γη, πριν η αλήθεια προλάβει να φορέσει τα παπούτσια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου